Heel veel specialisten om jou te helpen

Binnen jouw domein staan veel specialisten klaar om je te helpen. Stuk voor stuk hebben ze als doel om jou op een soepele manier door je schooljaren te loodsen. Natuurlijk met het beste resultaat!

  • De mentor van de klas is je eerste aanspreekpunt als je ergens mee zit.
  • Bij de vakdocenten kun je terecht als je kennisvragen hebt.
  • Je kunt op elk moment een beroep doen op de onderwijsassistent in het leercentrum.
  • Soms heb je specialistische hulp nodig. Daarvoor klop je samen met je ouders aan bij de specialistisch leerlingbegeleider.
  • En dan is er nog de kaderdocent  leerlingbegeleiding. Die zorgt dat alle begeleiding op rolletjes loopt.

Ook al deze extra ondersteuning vind je zoveel mogelijk binnen jouw eigen domein. Maak gebruik van de kennis die er rondloopt. Durf de docenten, je mentor en de onderwijsassistent aan te spreken. Ze zijn er voor jou!

Mocht het nodig zijn dan maken we samen met jouw ouders een plan van aanpak helemaal gericht op wat jij nodig hebt.


De mentor is voor jou!

Iedere klas en iedere leerling heeft op het Carmel een mentor. Jij dus ook.

De mentor wil dat jij je thuis voelt op school. Hij zorgt ervoor dat er een goede sfeer hangt in de klas, zodat iedereen prettig kan werken. De mentor is er ook om je te helpen bij studievaardigheden. Jullie bespreken regelmatig je cijfers en resultaten.

De mentor houdt je ontwikkeling bij en zoekt als het nodig is contact met je ouders, andere docenten of met de leerlingenbegeleiding. Andersom mag natuurlijk ook. Dan nemen jouw ouders contact op of jij gaat zelf met hem praten. Want wat er ook is, je kunt altijd bij je mentor terecht.

Eigenlijk is de mentor dus jouw persoonlijke coach. Je kunt bij hem aankloppen met problemen, hij houdt jouw prestaties bij en hij denkt met je mee over je toekomst.

 

Agenda van groep 8 leerlingen

Herfstvakantie
maandag 26 oktober t/m vrijdag 1 november

Herfstvakantie